Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Voor wie hebben we al gewerkt ?

Bibliotheek Hof van Twente

In 2010 en 2011 organiseerde Atelier Gein een mozaïekteamuitje voor de Hofbibliotheek. Als thema zijn kinderboeken uitgewerkt in mozaïek. Nijntje, Jip en Janneke, De mooiste Vis en Muis hangen nu aan de wanden van de 4 vestigingen van de Hofbibliotheek.

Carint

Een afdeling van Carint uit Goor organiseerde onlangs haar teamuitje bij Atelier Gein.

Een afbeelding van de oude havezate is gebruikt voor een prachtig welkomsbord in mozaïek op de afdeling. Twaalf paar handen waren drie uur zoet met knippen, snijden en plakken. De deelnemers aan deze workshop waren erg enthousiast over het eindresultaat en de gezellige workshop.

ZGT

De personeelsvereniging van de Ziekenhuisgroep Twente heeft een keus gemaakt uit het uitgebreide mozaiekaanbod bij Atelier Gein.

In vier avonden maakten een groep leden van de personeelsvereniging kennis met mozaïek.

SWZ

In opdracht van de woningbouwvereniging SWZ uit Zwolle realiseerde Atelier Gein het mozaïekwerk in het Earthship Zwolle.

ROC Landstede

In opdracht van de directie organiseerde atelier Gein een inloopworkshop mozaïek met als thema Creatief Denken. Het resultaat was een prachtig vormgegeven spiegel.

Kringloop het Goed in Enschede

In maart 2011 exposeerde Atelier Gein bij Kringloop het Goed in Enschede. Speciaal voor deze kunstmaand bij Kringloop het Goed maakte Atelier Gein kringloopkunst van oud servies. De stapelingen van porselein en aardewerk vielen erg in de smaak bij de vele bezoekers.

Inaday

Dineren en mozaïek.

In dit arrangement van Hotel Hof van Twente in Hengevelde  hebben medewerkers van Inaday plezier beleefd aan de workshop: `bedrijfslogo in mozaïek’. Het resultaat mocht er wezen! Na afloop van de mozaïekworkshop genoten de medewerkers van het bedrijf  verder van een diner bij Hotel Hof van Twente in Hengevelde.

Buurtzorg Goor

De medewerkers van het Buurtzorg team in Goor boekten in 2011 bij Atelier Gein de creatieve workshop: ` Kleur Bekennen’. In deze inspirerende schilderworkshop maakten zij nader kennis met elkaars voorkeursstijlen van communiceren. 

ROC Twente

In 2011 verzorgde Atelier Gein een deel van de teamdag van de afdeling verpleegkunde. Gezamenlijk is er gewerkt aan een mozaïek op een zuil. 

← Older