Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Maatwerk

 Samen een Uniek Project uitwerken?

Atelier Gein helpt je graag om je eigen idee uit te werken en neem van ons aan: … geen idee is te gek!

juni 2012: 

5 vrouwen overhandigen een groot mozaiek voor de ijscobar in de Olde Smidse in Goor. Atelier Gein mocht dit mooie mozaïekinitiatief van een van de vrouwen begeleiden. Het resultaat doet je `zin’  krijgen. In ijs… maar ook om zelf iets moois te maken.

De PASSIE van Atelier Gein?

Wij bieden maatwerk aan particulieren en bedrijven die zelf met mozaïek of met tegels aan de slag willen in hun eigen ruimte(s). Dit betekent dat wij –  afhankelijk van uw behoefte –  kunnen adviseren, instrueren,  begeleiden en/of meehelpen met het vervaardigen van het tegel- of mozaïekproject dat u voor ogen heeft.

Maar kijk ook  naar het mozaïek  op de openbare school Stedeke in  Diepenheim

Alle leerlingen, ouders en leerkrachten van groep 4 t/m 8 hebben `hun steentje’ bijgedragen aan de kleurrijke wand in het handvaardigheidlokaal. Vooraf werden de leerlingen uitgedaagd een mooi ontwerp te maken voor de wand. Het mozaïek zelf is vervaardigd door de leerlingen. Tijdens de handvaardigheidslessen werd er menig uur geknipt, gehamerd en werden de steentjes in patroon gelegd.  De technische realisatie was in handen van Atelier Gein.

Atelier Gein toilet

Durf jij ook de toiletruimte aan te pakken met`creatief’ tegelwerk?

Wie wil er nou niet zo’n prachtig vormgegeven toilet in `hundertwasser-stijl’ of (misschien nog wel mooier) in je eigen stijl? Atelier Gein heeft zich gespecialiseerd in toiletten. Het werkt als volgt: we leren u de basistechnieken van het creatief tegelen en u gaat zelf of met onze specialist verder. Het voegwerk van het geheel kan u zelf doen of door ons laten doen. Door zelf mee te werken bespaart u geld en gunt u zichzelf een creatieve tegel-ervaring. Neem contact op u te informeren over de verschillende mogelijkheden.