Image Image Image 01 Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image
Scroll to Top

To Top

Activiteiten

Een uniek vogelhuis

Mozaïek je eigen unieke vogelhuis.

Twee vliegen in een klap. Eh…. vogels!  Een supergezellige cursus mozaiek en een nuttig zelf vormgegeven object in je tuin of op balkon.

Natuurlijk worden alle huisjes anders, iedereen is uniek. Neem zelf  speciale herinneringen aan je oma, letterbakbeeldjes, kapotte kopjes, schotels, of delen van theepotten mee, wij zagen het voor je zodat het in het mozaiek verwerkt kan worden.Je koopt bij ons een duurzaam materialenpakket en we begeleiden je bij het maken van het mozaiek op het huisje.

Gemiddeld genomen werken de meeste mensen 6 avonden aan een vogelhuisje. De laatste avond wordt het huisje ingevoegd met speciaal voegsel dat  weerbestendig is. Je plant in overleg zelf je avonden in ons Atelier in. Wel zo makkelijk, want als je een keer niet kan betaal je ook niet voor de avond. Per avond betaal je 10.00 cursusgeld (inclusief koffie/thee) exclusief mozaïekmateriaal en huisje.

Het materialenpakket  (keuze uit 13 soorten huisjes, lijm, voegsel, tegels) varieert tussen de 40,00 en 165,00 euro. Natuurlijk bepaal je zelf de kleuren; er is een ruime voorraad tegels en aardewerk.

Veel gestelde vragen:

  • Wanneer kan ik een vogelhuisje mozaieken?

In de periode september tot en met april kan je in Open Atelier op maandagmiddag, dinsdagavond of donderdagavond de cursus volgen.

  • Kan dit ook voor teams en bedrijven?   

Aan teams/bedrijven bieden we een vogelvilla aan die door meerdere mensen tegelijk van mozaiek voorzien kan worden (samenwerken en verbindingen leggen)).  In overleg stellen we een dagarrangement voor u samen. Neem contact op om te horen wat de mogelijkheden zijn.

  • Ik weet niet of mozaïek bij me past…… of…….ik ben niet zo creatief,  maar ik vind die huisjes zo leuk!

Voor wie wil kennis maken met mozaiek zonder meteen 6 avonden in te tekenen bieden we een `sleutelbord’ in de vorm van een vogelhuis die slechts aan 1 zijde voorzien wordt van mozaiek. Zo is het in 3 uur te doen en doe je ervaring op met mozaiek.

  • Dit is nou echt iets wat ik met mijn familie wil doen….. eens wat anders als familiedag!

Voor families hebben we een vogelhuispakket ontwikkeld dat in een familiedag gedaan kan worden. Alle familieleden (van jong tot oud) komen aan hun trekken en afhankelijk van het aantal personen worden er heel wat huisjes vervaardigd.  Neem contact op om te horen welke mogelijkheden er zijn.

  • Verkoop je deze huisjes?

Ja, de huisjes die door ons gemaakt zijn kan je ook kopen